De unde ati aflat despre noi?
 

Parteneri

Адвокатский кабинет Титаренко Олеси Валерьевны

 
PDF Imprimare Email

Legea protejează orice persoană care poate angaja un avocat profesionist!


Deservire prin abonament

Deservire prin abonament este un complex de asistenţă juridică, îndreptată spre acordarea acestor servicii de zi cu zi întreprinderilor, indiferent de forma lor organizatorico-juridică.

Deservire prin abonament poate fi acordată atît companiilor care nu dispun de secţii juridice, cît şi companiilor care au secţii juridice.

Cu alte cuvinte, prin încheierea contractului de asistenţă juridică prin abonament cu cabinetul avocatului Alexandru Bernaz, Ve-ţi beneficia de o apărare oportună şi profesională a intereselor dumneavoastră, primind o asistenţă juridică complexă în afacerea dumneavoastră.


Complexul serviciilor juridice acordate prin abonament include:

  • Consultaţii cu privire la probleme de ordin juridic, legate de activitatea curentă a întreprinderilor, inclusiv, la cererea clientului, consultaţii în scris oformate prin certificate ori încheieri;
  • Verificarea şi efectuarea unei analize juridice a documentaţiei juridice a întreprinderii;
  • Pregătirea tuturor tipurilor de contracte şi alte documente de ordin juridic, inclusiv acordarea asistenţei juridice la semnarea contractelor încheiate de întreprindere. Efectuarea unor recomandări întru modificarea contractelor încheiate, evaluarea riscurilor juridice;
  • Acordarea asistenţei juridice în lucrul cu personalul, inclusiv soluţionarea problemelor de ordin juridic care apar între întreprindere şi angajaţii acesteia;
  • Reprezentarea intereselor clientului în negocierile cu partenerii comerciali;
  • Sprijin juridic in relaţiile cu autorităţile publice;
  • Evaluarea perspectivelor procesului judiciar, cu eliberarea, la cerinţa, unui aviz scris.

Această listă nu este exhaustivă şi poate fi modificată sau extinsă, în funcţie de tipul de client.


Beneficiile asistenţei juridice prin abonament:

1. Indiferent de volumul asistenţei juridice lunare prestate, clientul achită o sumă fixată, totodată, preţul serviciilor acordate în baza unui contract de abonament, de obicei, este mai mici decât preţul aceloraşi servicii, dar acordate în baza unor însărcinări separate.

2. Un număr semnificativ de întreprinderi din Republica Moldova nu au în state un jurust şi, prin urmare, încheierea unui contract de acordare a sistenţei juridice prin abonament, este un format convenabil de cooperare cu un avocat profesionist. În plus, semnînd contractul de sistenţă juridică cu noi, D-ră nu o să aveţi nici o responsabilitate fata de bugetul public privind achitarea impozitelor din salariul unui jurist, contribuţiilor în fondul social şi cel de asigurare medicală. De asemenea, D-ră nu suportaţi cheltuieli de acordare a unui loc de muncă şi de creare a condiţiilor de lucru.

Preţul final al unui contract de abonament va depinde de gama de servicii incluse în contract, care vor fi stabilite de comun acord cu clientul.